Castello Café: Χαλάρωση και διασκέδαση με φόντο τη Ναύπακτο

Με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το beat της μουσικής να σε αγκαλιάζει απαλά την ημέρα και να δυναμώνει όσο πέφτει ο ήλιος, το Castello Café, στο κάστρο της Ναυπάκτου είναι η καλύτερη επιλογή για έναν επισκέπτη που θέλει να νιώσει όλη την μαγεία αυτής της υπέροχης καστροπολιτείας.

Χτισμένο στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, με προνομιακή θέα που παρακολουθεί από ψηλά την καθημερινή ζωή της Ναυπάκτου, το Castello Café θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή με την ιδιαίτερη γοητεία του. Σκαλιά εδώ σκαλιά εκεί… Τέτοια αρχιτεκτονική, μόνο στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά θα έχεις ξαναδεί. Κι όμως είσαι στο κάστρο της Ναυπάκτου, λίγα χιλιόμετρα από την Πάτρα!

Ένα café που παραδίδει μαθήματα αισθητικής με την υπέροχη διαρρύθμιση του, με τα πολλά μικρά επίπεδα να χωρίζουν μια μεγάλη έκταση σε ανεξάρτητους χώρους, προσφέροντας τη δυνατότητα για prive συναντήσεις λίγων ή πολλών, αλλά και αλληλεπίδραση με τον κόσμο που το προτιμά για έναν χαλαρωτικό καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και για σύγχρονη διασκέδαση το βράδυ.

Η μαγευτική θέα, το γρήγορο και άψογο σέρβις, η μεγάλη ποικιλία σε γλυκές αλλά και αλμυρές προτάσεις, σε συνδυασμό με τη σκιά των αιωνόβιων δέντρων που περιτριγυρίζουν το Castello Café και τα αστέρια που φωτίζουν διακριτικά τον ουρανό της γοητευτικής καστροπολιτείας θα σου προσφέρουν εικόνες και εμπειρίες που θα θυμάσαι για πολύ καιρό.

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store