Διαμονή στο Ethereal Apartments στη Μύκονο

Το Ethereal Apartments είναι ένα πανέμορφο συγκρότημα από ανεξάρτητα διαμερίσματα, όπου το μοναδικό στυλ και η πολυτέλεια συναντούν την άνεση και τη χαλάρωση, διατηρώντας παράλληλα το παραδοσιακό χαρακτήρα της Μυκόνου. Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, επιπλωμένα και με προσοχή στην λεπτομέρεια, έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται μοναδικά και οικεία.

Διαθέτουν κρεβάτια με πολύ αναπαυτικά στρώματα, κουζίνα, τηλεόραση, μπάνια στο χρώμα του ουρανού και της θάλασσας και όλες τις ανέσεις που θα θελήσει ο επισκέπτης για τις διακοπές του. Το Ethereal Apartments βρίσκεται στην περιοχή Αγράρι, 100 μόλις μέτρα από την Παραλία Αγράρι με τα γαλαζοπράσινα νερά και την αμμώδη παραλία, που συνθέτουν ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον.

Σε απόσταση 10 λεπτών είναι η παραλία Ελιά, μία τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, που συνδυάζει τα θαλάσσια σπορ, τις νεροτσουλήθρες και όλο τον αέρα της Μυκόνου, με διασκέδαση και events, κρατώντας τον ταξιδιώτη στο ρυθμό του νησιού. Πολύ κοντά από το Ethereal Apartments βρίσκεται και διάσημη παραλία Super Paradise, όπου η μουσική και η διασκέδαση χτυπάνε κόκκινα!

Το αεροδρόμιο και η Χώρα είναι λίγα λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, η με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο, ενώ μετά την ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα, οι μετακινήσεις είναι πιο ασφαλείς και ξεκούραστες. Εάν λοιπόν αναζητάτε χαλαρωτικές, άνετες, κοσμοπολίτικες, αλλά και γεμάτες ζωντάνια διακοπές στο νησί της Μυκόνου, τότε το Ethereal Apartments αποτελεί την ιδανική βάση για να σας εξασφαλίσει τις πιο ονειρικές διακοπές της ζωής σας!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store