Ξενοδοχείο Filoxenia στα Καλάβρυτα

Τα Καλάβρυτα είναι ένας μοναδικός προορισμός για διακοπές, με απίστευτα τοπία και πολλά μέρη για να επισκεφτεί κανείς, όπως και για να πάει για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο. Για να τα απολαύσει όμως όλα αυτά και να έχει όλες τις ανέσεις και παροχές στη διαμονή του, θα πρέπει να έχει ως βάση το κατάλληλο κατάλυμα.

Το Filoxenia Hotel & Spa που βρίσκεται στο κέντρο των ιστορικών Καλαβρύτων, σας περιμένει πλήρως ανακαινισμένο, για να σας προσφέρει μοναδικές συνθήκες διαμονής. Το παραδοσιακό αλλά και πολυτελές παράλληλα ξενοδοχείο με την πέτρα και το ξύλο, σε συνδυασμό με τα ζεστά χρώματα προδιαθέτει για στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης στα 26 δωμάτιά του.

Η θέα στο βουνό του Χελμού και στην πανέμορφη πόλη των Καλαβρύτων είναι ξεχωριστή. Η οικογενειακή, ζεστή ατμόσφαιρα των ιδιοκτήτων και του προσωπικού, σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για μια αξέχαστη απόδραση όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Filoxenia Hotel & Spa προσφέρει πληθώρα παροχών, όπως είναι σάουνα, τζακούζι, χαμάμ, Wi-Fi, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, σαλόνι με τζάκι, αίθουσες πρωινού και συνεδρίων κ.λπ. Επίσης, όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μια δωρεάν συνεδρία στο Spa (σάουνα ή χαμάμ ή υδρομασάζ).

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, 25 001, Καλάβρυτα
  • Τηλέφωνα: (+30) 2692022493, (+30) 2692022290, (+30) 2692022422
  • Email: filoxenia@otenet.gr
  • Site: hotelfiloxenia.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store