Οι καλύτερες βόλτες μετά το lockdown για να απολαύσεις το myblu!

Πήρες νέο αυτοκίνητο και θες να το στρώσεις; Ήρθε Σαββατοκύριακο και θες να ξεσκάσεις; Έχεις, απλά, όρεξη για βόλτα με το αυτοκίνητο; Θα πρέπει να περιμένεις να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Βέβαια, μέχρι τότε τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να κάνουμε όνειρα και να προγραμματίζουμε τις μελλοντικές μας βόλτες. Ας δούμε λοιπόν τις μίνι εκδρομές κοντά στην Αθήνα. Εκεί όπου θα απολαμβάνουμε ξανά το όμορφο τοπίο, όπως και το myblu, το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που κέρδισε τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στην ελληνική αγορά, σε μόλις 1 χρόνο! Λίγη υπομονή και φύγαμε!

Λίμνη Μπελέτσι

Μια μικρή αλλά εντυπωσιακή τεχνητή λίμνη στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όπου φτάνεις μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή γεμάτη πλατάνια, έλατα και βελανιδιές. Καθώς απολαμβάνεις το myblu Mango Apricot με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και ένταση νικοτίνης 1.6% χαζεύεις τις αγριόπαπιες, τις χήνες και τους κύκνους που κολυμπούν χαλαρά, ενώ προσπαθείς να διακρίνεις το σχήμα της λίμνης. Μοιάζει όντως με κιθάρα, όπως λένε;

Πάρνηθα

Είτε πας για να απολαύσεις το δρόμο προς τα ορειβατικά καταφύγια Μπάφι και Φλαμπούρι, είτε πας για  παϊδάκια με κολοκυθάκια τηγανητά στη Βαρυμπόμπη, μια μονοήμερη εκδρομή στην Πάρνηθα επιβάλλεται! Η θέα στις πλαγιές της Πάρνηθας είναι πάντα μαγική. Απόλαυσέ τη με ένα myblu Tobacco. Επίλεξε Tobacco 1.6% αν θες πλούσια γεύση και ένταση, Tobacco 0.8% αν θες αυθεντική γεύση με λιγότερη ένταση ή  Tobacco Vanilla 0.8% αν θες αρωματική γεύση με νότες βανίλιας και ελαφριά ένταση.

Καταρράκτης Πεντέλης

Ποιος θα το περίμενε, αλλά ναι, στην Αθήνα έχουμε και καταρράκτη, μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της πόλης! Βρίσκεται στην περιοχή του Ντράφι, νότια της Πεντέλης, και ονομάζεται και καταρράκτης Βαλανάρη. Ο καταρράκτης είναι 6 μέτρων και ανάλογα με τις βροχές, τα νερά του πέφτουν πότε ήπια και πότε με ορμή. Αποτελεί ένα μικρό παράδεισο, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το myblu Strawberry Mint, με γεύση παγωμένη φράουλα-μέντα και ένταση νικοτίνης 1,6%.

Σούνιο

Κάθε εποχή του χρόνου, η παραλιακή διαδρομή που οδηγεί στο Σούνιο και το Ναό του Ποσειδώνα είναι πανέμορφη. Ειδικά τώρα το φθινόπωρο, το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό, καθώς ο ήλιος παίζει με τα λευκά σύννεφα πριν βουτήξει θεαματικά στη θάλασσα. Ετοιμάσου για φωτογραφίες που θα αφήσουν εποχή! Και φυσικά, μην ξεχάσεις στο αυτοκίνητο το myblu Menthol με δροσερή γεύση μέντας και ένταση νικοτίνης 1.6%!

Λίμνη Μαραθώνα

Βόλτα στην Ούλεν, που λέγαμε μικροί! Αν δεν έχεις περπατήσει στις όχθες της τεχνητής λίμνης, χαζεύοντας το φράγμα του Μαραθώνα, χάνεις ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία, με ιστορία! Βάλε στο myblu σου μια κάψουλα Blue Ice 0,8% για αίσθηση δροσιάς ή μια Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη και άκου να μαθαίνεις. Το φράγμα ξεκίνησε να δημιουργείται το 1926 και ολοκληρώθηκε 3 χρόνια μετά. Έχει ύψος 54 μέτρα, μήκος 285 μέτρα και είναι επενδυμένο με ολόλευκο πεντελικό μάρμαρο, ακριβώς σαν τον Παρθενώνα!

Η πόλη είναι γεμάτη απολαυστικές διαδρομές και εντυπωσιακούς προορισμούς που μπορούν να κάνουν κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητο αξέχαστη. Ανακάλυψέ τους όλους, αμέσως μόλις πάρουμε ξανά το πράσινο φως! Και πάντα, παρέα με το myblu, το Νο1 ηλεκτρονικό τσιγάρο που ήρθε για να σου φέρει Κάτι Καλύτερο!

Get it on Google Play Download on the App Store