Το autogreeknews.gr ταξιδεύει στη Μύκονο!

Ένα νέο οδοιπορικό ετοιμάζει το www.autogreeknews.gr, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα στο διάσημο και κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, στις 22-25 Ιουνίου. Το πολύ δημοφιλές νησί των Κυκλάδων με τις πασίγνωστες παγκοσμίως παραλίες, τις μοναδικές ομορφιές και την πλούσια ιστορία, θα αποτελέσει τον καλοκαιρινό προορισμό της ομάδας και των συνεργατών του www.autogreeknews.gr.

Μαζί μας θα είναι τέσσερα νέα μοντέλα, με το κάθε ένα να ταιριάζει ιδανικά με την λαμπερή, γραφική, ήρεμη αλλά και γεμάτη έντονη ζωή, Μύκονο. Αυτά είναι: η πολυτελής και δυναμική BMW Σειρά 1, το ολοκαίνουργιο και άκρως ελκυστικό Renault Captur, το ευφάνταστο σχεδιαστικά και με οικολογικό προφίλ Hyundai Kona Hybrid, καθώς και το πλήρως αναβαθμισμένο και ιδιαίτερα ευέλικτο Mitsubishi Space Star.

Η μεταφορά μας στη Μύκονο θα γίνει με το ποιοτικό και σύγχρονο πλοίο, το SUPERFERRY, της Golden Star Ferries, στην οποία έχει απονεμηθεί το βραβείο «Passenger Line of the Year 2017».

To διάσημο site και κανάλι της Μυκόνου, το mykonoslive.tv θα αναλάβει την κάλυψη του οδοιπορικού, ενώ θα είναι κοντά μας όλες τις μέρες της παραμονής μας στο νησί.

Την πολύτιμη ασφάλειά μας έχει αναλάβει το ασφαλιστικό πρακτορείο Feel Safe Insurance, με 23 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων, εξειδίκευση, καινοτομία και διάκριση Best Segmentation Approach – για την υπηρεσία Private Client Service.

Μείνετε συντονισμένοι και ταξιδέψτε και εσείς μαζί μας στη Μύκονο, μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα δημοσιεύσουμε στο www.autogreeknews.gr και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store