Hyundai ix35 από 15.990 ευρώ και πλήρη εξοπλισμό

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα με την ονομασία «Χρυσή Πρόταση Hyundai» η οποία ουσιαστικά προσφέρει τις εκδόσεις Classic & Comfort του ix35 σε άκρως δελεαστικές τιμές πώλησης. Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα το ix35 γίνεται ακόμα ελκυστικότερο, καθώς η έκδοση Classic κοστίζει πλέον 15.990 ευρώ και η Comfort 17.490 ευρώ (τιμές με απόσυρση), ενώ στις εκδόσεις Classic προσφέρεται ως επιπλέον δώρο το μεταλλικό χρώμα.

Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και των δύο εκδόσεων είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα με θύρα για Usb & iphone, καθώς και όλες τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες (4 παράθυρα, καθρέπτες, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα κτλ). Αλλά και σε θέματα ασφάλειας δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός, καθώς το βραβευμένο με 5 αστέρια ix35 διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ευστάθειας με hill assist και 6 αερόσακους.

Οι εκδόσεις Classic & Comfort  εφοδιάζoνται  με ένα αποδοτικό κινητήρα Direct Injection 135 ίππων που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις (0-100 σε 11,1”, μέγιστη ταχύτητα 178 km/h) και πολύ καλή οικονομία, καθώς χρειάζεται μόνο  6,4Lt/100km.

Ο συνδυασμός των παραπάνω με το ευρύχωρο εσωτερικό και τα οδικά χαρακτηριστικά που βρίσκουν την χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και στο κράτημα, αλλά και το 5ετές πρόγραμμα τριπλής κάλυψης (5ετής εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5ετής οδική βοήθεια & 5ετής τεχνικός έλεγχος γενικής κατάστασης οχήματος) καθιστούν το ix35 ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store