Έκθεση Αυτοκίνηση 2016: Πολλά νέα μοντέλα και πρεμιέρες

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», όπου παρουσιάζονται πολλά νέα μοντέλα, ενώ υπάρχουν και ελληνικές πρεμιέρες. 

Στον εκθεσιακό χώρο της Alfa Romeo, την παράσταση κλέβει η νέα μεσαία πισωκίνητη σεντάν Giulia με τον άκρως δυναμικό της σχεδιασμό. Η Audi παρουσιάζει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το νέο SUV Q2 και το νέο A5. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν ακόμα το νέο Q7 e-tron quattro, το RS 6 Avant και το Α4 Allroad quattro.

Στο περίπτερο της BMW μαζί με της MINI υπάρχουν όλα τα νέα μοντέλα των δύο premium μαρκών. H Fiat παρουσιάζει πολλά νέα μοντέλα της, όπως είναι το 124 Spider μαζί με το Abarth 124 Spider, το pickup Fullback και το νέο Tipo Hatchback.

Στην Ford σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το νέο Ford Ka+, ενώ τα γνωστά τους μοντέλα εκθέτουν η Dacia και η Isuzu. Πολλά μοντέλα παρουσιάζει η Mercedes, όπως είναι η «μεγαλοπρεπής» S-Class, το νέο σπορ SUV GLE Coupe και μοντέλα AMG. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και τα smart.

Αναμενόμενα μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσε το νέο Nissan Micra, που πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήριά του στην «Αυτοκίνηση 2016» αμέσως μετά την έκθεση του Παρισιού. Το λανσάρισμά του όμως αργεί ακόμα, αφού είναι προγραμματισμένο για το Μάρτιο του 2017. Κερασάκι στην τούρτα είναι το ανανεωμένο GT-R, το οποίο μαζί με τις Porsche δίνουν μια ξεχωριστή νοτα στην έκθεση.

Ελληνική πρεμιέρα πραγματοποίησαν στην «Αυτοκίνηση 2016» το νέο και πολύ ελκυστικό Renault Megane και το ανανεωμένο Clio, μαζί την υπόλοιπη γκάμα της γαλλικής φίρμας. Η SsangYong παρουσιάζει όλα τα προϊόντα της με κυρίαρχο το Tivoli. Στην SEAT τα βλέμματα συγκεντρώνει περισσότερο το πρώτο SUV της μάρκας, το Ateca.

Σε πλήρη παράταξη έχει η Skoda όλα τα νέα οχήματά της, όπου η νέα Superb εμφανίζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας. Στο περίπτερο της Subaru δίνει το «παρών» το νέο Outback, μαζί με το Forester και το XV.

Πολλά αυτοκίνητα εκθέτει και η Volkswagen, όπου ξεχωρίζουν το νέο Golf GTI Clubsport, το ανανεωμένο up!, το νέο Tiguan και το δίχρωμο Mutlivan. Τέλος, η Volvo έχει σε κεντρική θέση τα νέα S90 και V90, τα οποία πλαισιώνουν τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

Επίσης, συμμετέχει και η εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha, ενώ η ΦΙΛΠΑ εκθέτει μοναδικά κλασικά, άψογα συντηρημένα και πανέμορφα μοντέλα. Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, αλλά και να πραγματοποιήσουν Test Drives.

Η έκθεση που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) θα είναι ανοιχτή από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00 και την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 10:00 – 21:00. Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, παιδιά 12-18 ετών) 3 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store