Ford: Mustang και Focus RS στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Στη φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση 2015», στο περίπτερο της Ford οι επισκέπτες, πέρα από τα μοντέλα Fiesta, Focus, B-Max, Tourneo Connect, Kuga και Ranger, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ανανεωμένα C-Max και Ford Galaxy, αλλά και μοντέλα που για πρώτη φορά θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά, όπως:


Νέο Ford Focus RS

To νέο Ford Focus RS ολοκληρώνει την γκάμα του Focus με ένα υψηλών προδιαγραφών hothatch ικανό να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία στον οδηγό του διαθέτοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του σύστημα τετρακίνησης.

Νέα Ford Mustang

Ένα από τα ισχυρότερα Brand Name παγκοσμίως κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η νέα Ford Mustang ήρθε για να κατακτήσει και την Ελληνική αγορά με όπλα  την επιθετική εξωτερική εμφάνιση αλλά και τον Εξευρωπαϊσμένο χαρακτήρα της. Φυσικά, είναι γένους θηλυκού, με 317 ή 421 ίππους, ανοιχτή ή κλειστή, και πίσω κίνηση!

Formula Ford

Ο τετραπλά βραβευμένος κινητήρας βενζίνης της Ford δείχνει πραγματικά τα δόντια του. Είτε στην «νορμάλ» έκδοση των 100 έως 140 ίππων που εφοδιάζει τα περισσότερα μοντέλα, είτε στη Formula Ford με απόδοση 205 ίππων.

Νέο Ford Mondeo Vignale

Το πρώτο Ford Mondeo Vignale είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του πολυτέλεια, κορυφαία κατασκευαστική αρτιότητα και μοναδική εμφάνιση. Ο πελάτης Vignale πέρα από το προηγμένο τεχνολογικά προϊόν, απολαμβάνει κορυφαία εμπειρία καθ όλη τη διάρκεια κτήσης μέσα από μία σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών μετά την πώληση.

Νέο Ford EcoSport

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο Ford EcoSport που αναμένεται στην Ελληνική αγορά στα μέσα του 2016.

Get it on Google Play Download on the App Store