Νέο Ford Focus από 13.740 ευρώ

Το σημαντικά αναβαθμισμένο Focus έχει ανανεωθεί στο εμπρός και στο πίσω άκρο, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο πιο δυναμική αισθητική. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό προς όφελος της εργονομίας, αφού ανασχεδιάστηκε η κεντρική κονσόλα και πλέον φέρει πολύ λιγότερα χειριστήρια στο πάνω μέρος, καθώς και νέο σύστημα κλιματισμού. Νέας σχεδίασης με την σειρά του είναι και το τιμόνι με τη πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Οι μηχανικοί της Ford βελτίωσαν και άλλο το ανανεωμένο Focus σε οδική συμπεριφορά αυξάνοντας τη δομική ακαμψία μπροστά, βελτιώνοντας τη γεωμετρία της ανάρτησης, αυξάνοντας την εγκάρσια ακαμψία των σαϊλεντμπλόκ της ανάρτησης που επηρεάζουν και το σύστημα διεύθυνσης, αλλάζοντας το σετάρισμα των αποσβεστήρων και ενσωματώνοντας το νέο Electronic Stability Programme. Το Electric Power Assist Steering έχει ομοίως αναβαθμιστεί, ώστε ο οδηγός να νιώθει καλύτερα συνδεδεμένος με το δρόμο.

Το νέο Focus θα είναι το πρώτο όχημα στην Ευρώπη με τον αποδοτικό, νέο βενζινοκινητήρα 1.5 EcoBoost (150 PS και 180 PS) και με το νέο 1.5 TDCi (95 PS και 120 PS) diesel. Το Focus θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με τον βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost (100 PS και 125 PS). Θα υπάρχει επίσης μία νέα έκδοση του 1.0 EcoBoost με εκπομπές CO2 99 γρ./χλμ. το πρώτο μη υβριδικό, οικογενειακό βενζινοκίνητο μοντέλο στην Ευρώπη με εκπομπές CO2 κάτω από 100 γρ./χλμ.

Τιμή: από 13.740 ευρώ (με έκπτωση και απόσυρση)

Get it on Google Play Download on the App Store