Ευθυγράμμιση προσφορά με 24 ευρώ

Μια συνηθισμένη βλάβη που προκαλείται σε όλα τα αυτοκίνητα που ταλαιπωρούνται καθημερινά στους γεμάτους ανωμαλίες δρόμους, είναι να χάσουν οι άξονες την σύγκλισή τους, με αποτέλεσμα οι τροχοί να μην είναι ευθυγραμμισμένοι μεταξύ τους.

Εάν όταν οδηγείτε έχετε παρατηρήσει ότι κρατώντας το τιμόνι στην ευθεία το αυτοκίνητο αντί να πηγαίνει ίσια στρίβει είτε δεξιά είτε αριστερά, τότε χρειάζεται ευθυγράμμιση. Η διαδικασία επιδιόρθωσης του προβλήματος είναι σχετικά απλή και ποτέ δεν πρέπει να αμελείται γιατί προκαλούνται πιο σοβαρές και δαπανηρές βλάβες.

Το Service Mr. France προσφέρει στην τιμή των μόλις 24 ευρώ (+ΦΠΑ) ευθυγράμμιση, καθώς και πολλές ακόμα καλοκαιρινές προσφορές, οι οποίες αφορούν όλους τους κατόχους αυτοκινήτων.

Το «Service Mr. France» διαθέτει ακόμα πολλές ακόμα υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο εκτός από συνεργείο και φανοποιείο, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, διεκπεραιώσεις ασφαλειών και ΚΤΕΟ, οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης κ.λπ.

Το «Service Mr. France» θα το βρείτε στις εξής περιοχές:

• Τζαβέλα 44 (Συνεργείο) στον Πειραιά, τηλ.: 210 4223388

• Λ. Συγγρού 241-243 (Συνεργείο – Φανοποιείο) στη Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9400318

Χάρτες:

Get it on Google Play Download on the App Store