Βαφές αυτοκινήτων με αντιχαρακτική επίστρωση και 5ετή εγγύηση

Το συνεργείο – φανοποιείο «Service Mr. France» με την υψηλή τεχνογνωσία και τη σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκοκινήτων, είναι Επίσημος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Williams F1 Ceramic Coat.

Πρόκειται για ένα προϊόν κεραμικής επίστρωσης στο χρώμα του οχήματος, κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες, το οποίο παρέχει μέγιστη προστασία χρώματος ενάντια στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες και καθημερινές φθορές όπως καυσαέρια, σκόνη, λάσπες, κουτσουλιές, πίσσα, ρετσίνιο κ.α., χωρίς καμιά συντήρηση, με γραπτή 5ετή εγγύηση.

Το Williams F1 Ceramic Coat είναι μοναδικό στην παγκόσμια αγορά. Είναι εφεύρεση της NASA. Προϊόν κεραμικής επίστρωσης στο χρώμα του οχήματος, κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει το χρώμα του οχήματος, βοηθώντας το να διατηρήσει την αρχική του λάμψη όπως ήταν την πρώτη μέρα στην έκθεση της αντιπροσωπείας. Κατάλληλο για εφαρμογή σε νέα και μεταχειρισμένα οχήματα.

Το Williams F1 Team Ceramic Coat διεισδύει και δένει στους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει πραγματική προστασία μακράς διάρκειας και δεν απαιτεί καμιά συντήρηση.

Διεύθυνση – Περιοχή: Λεωφόρος Συγγρού 241-243, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο / Fax: 210 9400318 / 210 9400328

Site: www.mrfrance.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store