Έτσι θα μοιάζει το νέο Fiat Punto

Η αλήθεια είναι πως το μέλλον του Fiat Punto αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο. Η ιταλική μάρκα δουλεύει επάνω σε μία νέα έκδοσή του, η οποία θα αφορά την αγορά της Λατινικής Αμερικής, εμείς όμως έχουμε εικόνες που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει η ευρωπαϊκή εκδοχή του.

Αυτή τη στιγμή το δύσκολο έργο των πωλήσεων στην γκάμα της Fiat έχει αναλάβει το 500 και το 500X, με το Panda να ακολουθεί και το νέο Tipo να μπαίνει σιγά σιγά στο παιχνίδι. Το νέο Punto όμως, το οποίο θα έρθει το 2018 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Abarth 124 Spider

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να το περιμένουμε το 2018 και, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δημιούργησε το ανεξάρτητο σχεδιαστικό στούντιο Indav Design, θα έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά μοντέρνο σχήμα.

Όπως αναφέρει το στούντιο σχεδιασμού που δημιούργησε τις παραπάνω εικόνες, χρειάστηκαν πέντε μήνες μελέτης αλλά και πληροφοριών για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Το εμπρός μέρος έχει σαφείς επιρροές από το Tipo, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα είναι κάθετα τοποθετημένα, σήμα κατατεθέν του μοντέλου.

Αν και στον όμιλο FCA δεν κάνουν καμία αναφορά στο ενδεχόμενο νέας γενιάς Punto για την ευρωπαϊκή αγορά, οι φήμες από την Ιταλία λένε πως θα υπάρξει διάδοχος, ο οποίος θα βασίζεται στο Punto το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των δοκιμών εξέλιξης και αφορά την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το Fiatάκι που ξετρέλανε τον Tom Hanks

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν, με το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως, αν τελικά το Punto βρει το δρόμο του προς την ευρωπαϊκή αγορά, τότε τα μοτέρ του θα είναι ανάλογα με αυτά που βρίσκουμε και κάτω από το καπό του Tipo.

Get it on Google Play Download on the App Store