Θα δούμε το νέο Ford Fiesta και σε σεντάν;

Το νέο Ford Fiesta, παρουσιάστηκε προσφάτως και είναι ένα από τα πλέον προηγμένα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, καθώς εφοδιάζεται με συστήματα και τεχνολογίες που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα.


Μάλιστα προκειμένου η Ford να εξασφαλίσει πως δεν θα της ξεφύγει κανένας πελάτης παρουσίασε το μοντέλο της σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, με διαφορετικό χαρακτήρα, από απλό μέχρι σπορ και crossover.

Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για το νέο Ford Fiesta

Και σαν να μην έφταναν οι εκδόσεις του Fiesta που παρουσίασε η Ford, είδαμε και την ανοικτή εκδοχή του Fiesta αλλά και τις εκδόσεις Fiesta ST και RS, χάρη στον Ούγγρο, ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi και τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του.

Αυτή τη φορά όμως, έρχεται ένας άλλος ανεξάρτητος σχεδιαστής να μας δώσει αφορμή να ασχοληθούμε μαζί του και αυτός είναι ο TheophilusChin, ο οποίος μέσα από τη δική του ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας δείχνει πως θα ήταν το Fiesta Sedan. Έκδοση που θα μπορούσε εύκολα η Ford να κάνει πραγματικότητα, προφανώς όμως δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία και να θυσιάσει χώρο στις γραμμές παραγωγής της, αφού η ζήτηση των μικρών σεντάν είναι πλέον πολύ χαμηλή.

Δείτε ακόμη: Ford Fiesta Cabrio

Αν πάντως οδηγούνταν στην παραγωγή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν θα είχαμε διαφορές στα μοτέρ του σε σχέση με αυτά που είδαμε στην υπόλοιπη γκάμα. Έτσι, στη βάση των κινητήρων του Fiesta Sedan θα βλέπαμε τον βενζίνης 1.1 λτ. με ισχύ 70 και 85 ίππων και φυσικά τον 1.0 λτ. EcoBoost με 100, 125 και 140 ίππους (εκπομπές CO2 από 97 γρ./χλμ.). Στους ντίζελ θα είχαμε και εκεί τις ίδιες επιλογές με τον 1.5 λτ. TDCi σε 85 και 120 ίππους.

Μένει να δούμε λοιπόν αν στη Ford θα έχουν και κάτι άλλο να μας δείξουν επάνω στο νέο Fiesta.

Get it on Google Play Download on the App Store