Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Ford Focus

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Ford Focus τέταρτης γενιάς. Η Ford δοκιμάζει τη νέα γενιά του δημοφιλούς της μοντέλου και τα αυτοκίνητα έχουν ένα έξυπνο σχεδιασμένο πολύχρωμο καμουφλάρισμα το οποίο έχει και το hashtag #TimeToFocus.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Ford Focus 1.0 EcoBoost ST-Line

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η νέα σχεδιαστική γραμμή η οποία θα είναι πολύ κοντά στα πρότυπα του νέου Ford Fiesta. Τα δύο μοντέλα θα έχουν αρκετές συγγένειες στο εμπρόσθιο τμήμα αλλά και στο εσωτερικό.

Από πλευράς κινητήρων αναμένουμε τους γνωστούς 1.0 EcoBoost με εκδόσεις από 100 έως και 140 ίππους ενώ στο πετρέλαιο θα τοποθετηθεί και ο καινούργιος 1.5 EcoBlue με τους 125 ίππους που ήδη έχουμε δοκιμάσει στο Ford EcoSport. Εκτός των κλασικών εκδόσεων θα υπάρχουν τα Focus ST-Line και Focus Vignale. Αργότερα θα προσθετούν και οι ισχυρότερες εκδόσεις Focus ST και Focus RS.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμάζουμε στην Πορτογαλία το Ford EcoSport

Στα κιβώτια θα έχουμε τόσο τα κλασικά μηχανικά με τις έξι σχέσεις όσο και το αυτόματο PowerShift με τον ίδιο αριθμό σχέσεων. Περισσότερα για το Ford Focus τέταρτης γενιάς αναμένονται το 2018 όπου και θα πραγματοποιηθεί το επίσημο λανσάρισμα.


Get it on Google Play Download on the App Store