Ford Ranger Raptor με 210 ίππους και 10 ταχύτητες!

Στις Η.Π.Α. το Ford F-150 είναι μεγάλο κεφάλαιο και σίγουρα η έκδοση Raptor εντυπωσιάζει και εμπνέει σεβασμό σε όποιον την αντικρίζει. Αντίστοιχη έκδοση όμως θα έχει πλέον και το μικρότερο του F-150, Ford Ranger, η οποία είναι και η κορυφαία στην γκάμα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Από 15.168 ευρώ το νέο Ford EcoSport (τιμές – εξοπλισμοί)

Αισθητικά, το Ford Ranger Raptor σε κερδίζει με τον brutal σχεδιασμό του, το αγριεμένο εμπρός μέρος με την επιθετική μάσκα και τις αλουμινένιες ποδιές, ενώ τα ελαστικά του και η απόστασή του από το έδαφος το κάνουν να μοιάζει ασταμάτητο.

Κάτω από το καπό του το Ford Ranger Raptor έχει έναν 2.0 λτ. πετρελαιοκινητήρα με διπλό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 210 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, προκειμένου να περάσει την δύναμή του και στους τέσσερις τροχούς.

Η τετρακίνησή του μάλιστα διαθέτει συνολικά έξι διαφορετικά προγράμματα, προκειμένου να προσαρμόζεται αναλόγως συνθηκών και στυλ οδήγησης που θα υιοθετήσει ο οδηγός.

Διαβάστε επίσης: Πως απατεώνες κάνουν μεταχειρισμένα ελαστικά σαν καινούργια! (+video)

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου έγινε κυρίως στην Αυστραλία, ενώ η παρουσίασή του έγινε στην Ταϋλάνδη, η οποία είναι και βασική παραγωγός χώρα για το Ranger. Προς το παρόν το Ford Ranger Raptor δεν έχει βλέψεις για ευρωπαϊκή αγορά, αλλά από την άλλη δεν έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

Get it on Google Play Download on the App Store