Ford Mondeo Vignale με περισσότερη πολυτέλεια

Μία ανώτερη έκδοση από την Ghia ετοιμάζει η Ford για το νέο μεσαίο της μοντέλο, το Mondeo Vignale, η ονομασία του οποίου προέρχεται από την «Carrozzeria Vignale» με έδρα το Τορίνο. Εξωτερικά το πιο premium πρωτότυπο Mondeo διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με LED προβολείς ομίχλης και επενδύσεις χρωμίου, νίκελ λωρίδες διατρέχουν περιμετρικά το αμάξωμα, τα καλύμματα των καθρεπτών είναι επίσης χρωμιωμένα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι 20 ιντσών.

Διάχυτη είναι η πολυτέλεια και στο εσωτερικό με υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στις πόρτες, στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα, ενώ στον χώρο αποσκευών υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο ράφι Vignale αλλά και δερμάτινος σάκος της ίδιας εταιρείας.

Οι μελλοντικοί πελάτες του Mondeo Vignale θα επωφελούνται από μια σειρά έξτρα παροχών από την αντιπροσωπεία, ενώ η έκδοση παραγωγής αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2015. Εκδόσεις Vignale θα υπάρξουν και για άλλα μοντέλα της Ford, όπως είναι το νέο S-MΑΧ και το Edge, ενώ η Ford υπολογίζει ότι ένα ποσοστό 10% – 15% θα είναι οι πιθανοί αγοραστές αυτών των υψηλών προδιαγραφών μοντέλων.

Get it on Google Play Download on the App Store