4 ειδικές εκδόσεις του Focus ST στη SEMA

Η Ford μετά τις 5 ειδικές εκδόσεις «Le Mans Classics» του Focus RS που παρήχθησαν σε 600 μονάδες επανέρχεται τώρα με 4 διαφορετικές εκδόσεις του νέου Focus ST που θα παρουσιαστούν στην έκθεση SEMA.

Η πρώτη έκδοση  με την ονομασία PM Lifestyle του ST εφοδιάζεται με ανθρακονημάτινο body kit και ειδική βαφή αμαξώματος, ενώ διαθέτει μπάκετ καθίσματα της Sparco, σπορ ανάρτηση και φρένα της Wilwood. Παράλληλα έχει ελαφρώς αυξημένη απόδοση κινητήρα.

Η έκδοση Green Filter ξεχωρίζει από τα κλασικά χρώματα της Lotus που έχει στο αμάξωμά του τιμώντας την αγωνιστική πορεία εκείνης, ενώ διαθέτει βελτιωμένη εισαγωγή κινητήρα και ανάρτηση.

Η τρίτη έκδοση με την ονομασία DRAGG (Drag Racing Against Gangs & Graffiti) του Focus ST είναι μια έκδοση εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα της αστυνομίας με ίδια βαφή αμαξώματος και διαθέτει φάρο LED ανάρτηση της Eibach, φρένα της Wilwood και εξάτμιση από την Borla.

Η τέταρτη και τελευταία έκδοση με την ονομασία UTI (Universal Technical Institute) είναι βαμμένη στα χρώματα της Gulf Racing και ξεχωρίζει από τα τονισμένα φτερά αμαξώματος  και την εξάτμιση που βγαίνει στο πλαϊ. Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με intercooler της Vortec και καταλύτη της Motiv Concepts. 

Get it on Google Play Download on the App Store