Πρεμιέρα του νέου Ford Edge S στην Έκθεση της Γενεύης

Μαζί με το ανανεωμένο Ford EcoSport και τη νέα έκδοση EcoSport S, κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην Έκθεση της Γενεύης και το νέο Edge S. Το εν λόγω νέο SUV της Ford θα προσφέρει -μεταξύ άλλων- και πολλές νέες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων είναι το προσαρμοζόμενο σύστημα διεύθυνσης Ford Adaptive Steering, το Active Noise Cancelation που παράγει ηχητικά κύματα αντίθετης φάσης μέσω του ηχοσυστήματος αναβαθμίζοντας τον ήχο του κινητήρα, το Front Split View Camera που διευκολύνει το όχημα να διασχίσει μία διασταύρωση ή να παρκάρει σε χώρους με περιορισμένη ορατότητα και οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί στο πλάι του αυτοκινήτου που δημιουργούν ένα είδος ‘αεροκουρτίνας’, για βελτίωση της αεροδυναμικής στις υψηλές ταχύτητες.


Η νέα πιο σπορτίφ έκδοση EdgeS εφοδιάζεται επιπλέον με μαύρη γυαλιστερή οροφή και κολόνες, με σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και διαχύτη στον πίσω, με δύο μεγάλες ορθογώνιες απολήξεις της εξάτμισης και με 20 ιντσών σκουρόχρωμες ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα σπορ καθίσματα και ένθετα σε χρώμα λάκας πιάνου, όψης ανθρακονήματος και σατινέ ασημί.

Το Ford Edge θα προσφέρεται στην Ευρώπη σε δύο εκδόσεις του ντίζελ κινητήρα 2.0 Duratorq TDCi, με αποδόσεις 180 ίππων και 400 Nm ροπής ή 210 ίππων και 450 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store