Ford Fiesta ST 1.6 EcoBoost με απόδοση 400 ίππων!

Στην προσεχή έκθεση SEMA (3-6 Νοεμβρίου) όπου παρουσιάζονται βελτιωμένα αυτοκίνητα, θα κάνουν την εμφάνισή τους και δύο αναβαθμισμένα Fiesta STμε πάρα πολλές μηχανικές και αισθητικές αλλαγές. Στο πορτοκαλί και πιο ενδιαφέρον μοντέλο, ο 1.600άρης EcoBoost κινητήρας παράγει μέσω των βελτιώσεων έως 400 ίππους.


Τροποποιήσεις έχουν γίνει στο turbo, στην πολλαπλή, στην εξάτμιση, στο intercooler, στο ψυγείο λαδιού, στα μπεκ, πιστόνια κ.λπ. Επίσης, εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενα δύο σταδίων αμορτισέρ, με νέες αντιστρεπτικές δοκούς, ενισχυμένα φρένα  και με σλικ ελαστικά 245/620R17. Εξωτερικά, τον σπορ χαρακτήρα του ενισχύουν το αεροδυναμικό body kit, ενώ το εσωτερικό εφοδιάζεται με 8 σημείων roll cage και με αγωνιστικό τιμόνι και καθίσματα της Sparco.

Πολλές αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο πράσινο 5θυρο Fiesta ST, τόσο στον κινητήρα, όσο στις αναρτήσεις και στην εμφάνιση. Μεταξύ των βασικότερων χαρακτηριστικών του, είναι η ειδική σχάρα οροφής για ποδήλατο, με τον φωτισμό στο εμπρός μέρος της. Ισχύς δεν αναφέρεται από τις μετατροπές, ωστόσο έχουν γίνει αλλαγές στο turbo, στην εισαγωγή αέρα, στην εξάτμιση κ.λπ. Βελτιωμένα με την σειρά τους είναι τα φρένα με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και οι αναρτήσεις, ενώ πατάει σε 17άρες ζάντες.

Get it on Google Play Download on the App Store