Ford Kuga με κινητήρα ντίζελ 1.5 λτ. και αναβαθμίσεις

Η Ford ανανεώνει το SUV μοντέλο της Kuga σχεδιαστικά και σε τεχνικό επίπεδο. Εξωτερικά, διαθέτει νέα μάσκα στα πρότυπα του Ford Edge, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέα bi-xenon φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED. Στο πίσω άκρο αλλαγές υπάρχουν στα φανάρια και στον προφυλακτήρα. Επιπλέον διαθέτει νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου με διάμετρο 17, 18 και 19 ιντσών, καθώς και νέο χρώμα Copper Pulse.


Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου Kuga, η πιο κύρια αλλαγή εντοπίζεται στην κεντρική κονσόλα και ειδικότερα στη μεγαλύτερη οθόνη αφής των 8 ιντσών του νέου συστήματος πολυμέσων SYNC 3. Αυτό υποστηρίζει Αpple CarPlay και Android μαζί με πάρα πολλές ακόμα εφαρμογές και λειτουργίες. Η Ford αντικατέστησε ακόμα το μηχανικό χειρόφρενο με ηλεκτρικό, ανασχεδίασε το τιμόνι και λιγόστεψε τα χειριστήρια στο ταμπλό.

Στην γκάμα των κινητήρων προστέθηκε ο νέος ντίζελ 1.5 TDCi με απόδοση 120 ίππων και κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Η Ford ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 115 γρ./χλμ. Διαθέσιμοι είναι ακόμα οι κινητήρες 2.0 TDCi με 150 και 180 ίππους, καθώς και ο 1.5 λτ. EcoBoost με απόδοση 120, 150 και 180 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store