Ford F-150 Raptor με έξι προγράμματα οδήγησης (+video)

Το νέο απόλυτο pick-up όχημα Ford F-150 Raptor το οποίο θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α. το ερχόμενο φθινόπωρο, συνεχίζει να δοκιμάζεται σε αντίξοες εκτός δρόμου συνθήκες, από ερήμους έως βράχια. Συνολικά θα περιλαμβάνει 6 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης για κάθε τερέν, όπως είναι τα εξής παρακάτω:

Normal: Καθημερινή οδήγηση σε άσφαλτο, για τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και ευκολίας.

Sport: Με την επιλογή του αυξάνεται η απόκριση του γκαζιού, η αίσθηση του τιμονιού και γενικότερα προσφέρεται για πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης.

Weather: Το σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζεται για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης στην άσφαλτο, όπως σε βροχή, χιόνι.

Mud/Sand: Η επιλογή 4H της τετρακίνησης και το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό επιλέγονται αυτόματα για πιο εύκολη κίνηση σε συνθήκες λάσπης και άμμου.

Baja: Σχεδιασμένο για κίνηση σε γρήγορους ρυθμούς σε ερήμους, επιλέγεται το 4H και το AdvanceTrack, ενώ η απόκριση του γκαζιού είναι πιο γραμμική και το τιμόνι πιο άνετο για ευκολότερη οδήγηση.

Rock Crawl: Οδήγηση σε σκληρές διαδρομές με πέτρες, όπου επιλέγεται το 4L, το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό και το AdvanceTrack για μέγιστη ικανότητα αναρρίχησης και υπερπήδησης εμποδίων. Επιπλέον, μια κάμερα μπροστά από το όχημα δείχνει στον οδηγό τι υπάρχει και λειτουργεί σε ταχύτητες έως 24 χλμ./ώρα.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store