Στη Ferrari ξανά ο Kimi Raikkonen

O κόσμος το χει τούμπανο και η Ferrari κρυφό καμάρι. Εχθές ο Felippe Massa χαιρέτισε την Scuderia, μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση “Απο το 2014 δεν θα οδηγώ πλέον για την Ferrari. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για όλες τις νίκες και τις απίστευτες στιγμές που περάσαμε μαζί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και την οικογένειά μου, τους υποστηρικτές μου και όλους μου τους χορηγούς. Απο τον καθένα σας χωριστά πήρα πάντα μεγάλη στήριξη. Απο δω και μπρος θα πιέσω όσο μπορώ για την Ferrari στους 7 αγώνες που έχουν μείνει. Για του χρόνου θέλω να βρω μια ομάδα που θα μπορέσει να μου δώσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να κερδίσω περισσότερους αγώνες και να μπορέσω να χτυπήσω τον τίτλο που παραμένει ο μεγαλύτερός μου στόχος! Σας ευχαριστώ όλους! Felipe”…

Η αλήθεια είναι ότι ο Felipe αποδείχθηκε «λίγος» για την Ferrari και αυτό γιατί μετά το ατύχημά του το 2009 δεν επανήλθε ποτέ. Καμία σχέση με τον Massa που έχανε για έναν πόντο το πρωτάθλημα το 2008 από τον Hamilton. Η ώρα της αντικατάστασής του λοιπόν μάλλον άργησε κι όλας. Η Ferrari λοιπόν προσλαμβάνει ξανά τον άνθρωπο που πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (το 2007) και που ουσιαστικά τον αντικατέστησε το 2009 για τον Fernando Alonso.

Ο Kimi Raikkonen μετά το πέρασμά του από το WRC και την επιστροφή του στην F1 με την Lotus Renault όπου διανύει την 2η του χρονιά, θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια στην Ferrari ως ο team mate του Fernando Alonso. Σαφώς οι προσδοκίες που γεννά αυτή η μεταγραφή είναι μεγάλες για την ομάδα αλλά και για τους θεατές που περιμένουν να δουν το καλύτερο  οδηγικό δίδυμο που υπάρχει στην F1 αυτή τη στιγμή να τα βάζει με την Red Bull και τον Sebastian Vettel. Μένει φυσικά και η Ferrari να κάνει την υπέρβαση και να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο για την επόμενη χρονιά.

Get it on Google Play Download on the App Store