Νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Rosberg στο Moνακό

Την δεύτερη του νίκη στο πριγκιπάτο του Μονακό και παράλληλα την δεύτερη φετινή του σημείωσε ο Nico Rosberg της Mercedes το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η εντυπωσιακή πορεία της Mercedes AMG συνεχίστηκε και στον 6ο αγώνα της σεζόν με την ομάδα να μετράει ισάριθμες νίκες έχοντας μάλιστα στους  5 από σημειώσει το 1-2.

Ο Rosberg  ξεκίνησε από την Pole position και άντεξε στην πίεση του ομοσταυλού του Lewis Hamilton καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας έτσι να βρεθεί και μπροστά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με 4 μόλις βαθμούς διαφορά. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Daniel Ricciardo της Red Bull Racing ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Fernando Alonso ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς.

Πολύ καλή επίδοση είχε για άλλη μια φορά φέτος και ο Nico Hulkenberg (Force Indi) στην 5η θέση αφήνοντας πίσω του Jenson Button της McLaren. Στην 7η θέση τερμάτισε ο Felipe Massa της Williams με το Romain Grosjean (Lotus) πίσω του, ενώ την βαθμολογούμενη 10 άδα συμπλήρωσαν οι Jules Bianchi και Kevin Mangunssen της Marussia και της McLaren αντίστοιχα.  O επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8/6/2014 στον Καναδά. 

Get it on Google Play Download on the App Store