Τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις

Οι ένοπλες δυνάμεις κήρυξαν τριήμερο πένθος με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, που συνετρίβη στην Κίναρο και δυστυχώς έχασαν την ζωή τους τρεις χειριστές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη, σταμάτησαν πριν από λίγες ώρες όταν έπεσε το φως, λόγω και του απόκρημνου της περιοχής.

Οι ομάδες της ΕΜΑΚ και των βατραχανθρώπων, θα διανυκτερεύσουν απόψε στην περιοχή των συντριμμιών. Στη φρεγάτα ΥΔΡΑ παραμένει η 31η ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου, μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα, να επαναλάβουν τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας. Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που έχουν εντοπισθεί, θα μεταφερθούν αύριο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για νεκροψία-νεκροτομή.

Εν τω μεταξύ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, μετέβη με ελικόπτερο στην περιοχή συντριβής του ελικοπτέρου του ΠΝ στη νήσο Κίναρο. Παρακολούθησαν την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του τρίτου από τα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην περιοχή.

Get it on Google Play Download on the App Store