Περιποίηση αυτοκινήτων – Auto-Star Detailing Center

194

Η εταιρεία Auto-Star Detailing Center δραστηριοποιείται από το 2002 στον χώρο περιποίησης οχημάτων παντός τύπου. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών περιποίησης και ανανέωσης της εμφάνισης κάθε τύπου οχήματος, καθώς και η πώληση προϊόντων detailing. Η έδρα μας βρίσκεται σε ένα σύγχρονο κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Πεύκης Αττικής, το οποίο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εργαλεία.

Η εταιρεία διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, που απέκτησε μετά από πολυετή εμπειρία και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ο συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένης εκπαίδευσης και πολυετούς εμπειρίας, μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  • Διόρθωση-επαναφορά και κέρωμα αμαξώματος
  • Συντήρηση και προστασία χρώματος
  • Πλήρης εσωτερικός καθαρισμός – βιολογικός καθαρισμός
  • Καθαρισμός – προστασία – αδιαβροχοποίηση κουκούλας κάμπριο
  • Ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση φώτων
  • Καθαρισμός και πλαστικοποίηση κινητήρα
  • Δυνατότητα περιποίησης του αυτοκινήτου σας στον χώρο σας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, κατόπιν συνεννόησης

Επιπλέον, η εταιρεία Auto-Star Detailing Center ασχολείται με την προμήθεια και πώληση προϊόντων ΜΟΝΟ από αναγνωρισμένες εταιρείες, που αφορούν την συνολική περιποίηση ενός οχήματος, όπως αλοιφές γυαλίσματος, προϊόντα κερώματος, γυαλιστικά ζαντών και ελαστικών, γάντια πλυσίματος, βούρτσες καθαρισμού, air fresheners κ.α.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου Swissvax, Meguiar’s, Chemical Guys, Modesta και Williams, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα detailing. 

Στην Auto-Star Detailing Center μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τελειότητα του αυτοκινήτου σας!

Δείγματα δουλειάς μας μπορείτε να δείτε στα παρακάτω link:

http://www.auto-star.gr/information.php?info_id=107

https://www.facebook.com/AutoStardetailingcenter.gr 

Με εκτίμηση,
Σπύρου Πλάτωνας

Auto-Star Detailing Center