Η Honda θέλει να κερδίσει τους Γερμανούς στην έδρα τους

«Φωτιά» θα πάρει η πράσινη κόλαση μέσα στο 2017 καθώς, όπως φαίνεται, πολλές θα είναι οι εταιρείες που θα βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην πίστα με σκοπό το ρεκόρ για προσθιοκίνητα αυτοκίνητα. Και η Honda είναι μία από αυτές και μάλιστα φαίνεται πως είναι αποφασισμένη.

Δείτε επίσης: Το ρεκόρ του VW Golf Clubsport S στο Nurburgring (+video)

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την ημέρα που η Volkswagen ανακοίνωσε νέο χρόνο ρεκόρ στο Nurburgring, καθώς επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με το Golf GTI Clubsport S κάνοντας 7:47.19

Προφανώς και στη VW έχουν λόγο που πήγαν εκεί για να βελτιώσουν το χρόνο τους. Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τον αυξημένο ανταγωνισμό, ο οποίος λέγεται νέο Honda Civic Type R.

Το ιαπωνικό μοντέλο στη σημερινή γενιά του έκανε χρόνο 7:50.63 και οι Ιάπωνες φέρονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν με το νέο Civic Type R για να κατεβάσουν και άλλο το χρονόμετρο και φυσικά να σπάσουν το ρεκόρ των Γερμανών.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο Honda Civic Type R γυρίζει στο Nurburgring

Το νέο Honda Civic Type R το έχουμε δει ήδη ως πρωτότυπο, ενώ στην έκδοση παραγωγής του θα το δούμε επισήμως στην έκθεση της Γενεύης, την ερχόμενη άνοιξη. Μέχρι τότε, λογικά η ιαπωνική μάρκα θα έχει κάνει την προσπάθειά της στο Nurburgring και εκτιμούμε πως θα έχει ανακοινωθεί ο χρόνος του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store