Honda Civic στα χρώματα του πολέμου

Όπως είναι λογικό, το Honda Civic ετοιμάζεται να κυνηγήσει την τύχη του στις πίστες του κόσμου και η JAS Motorsport ετοίμασε την… πολεμική του έκδοση η οποία έχει ως μοναδικό σκοπό της να κερδίσει πολλά τρόπαια.

Το TCR-spec Honda Civic Type R μόλις έγινε πραγματικότητα χάρη στην JAS Motorsport, η οποία κέρδισε το WTCC (World Touring Car Championship – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού) το 2013 επίσης με Honda Civic.

Όπως είναι λογικό, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με το νέο μοντέλο, το οποίο αν και επισήμως δεν έχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρούμε δεδομένο πως θα αποδίδει 330 άλογα, που είναι και το όριο στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ θα έχει 400+ Nm ροπής.  

Το αυτοκίνητο θα ζυγίζει περί τα 1.250 κιλά αν διατηρήσει το χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ όποια ομάδα εφοδιάζει το αυτοκίνητό της με σειριακό παίρνει ποινή 35 κιλών. Φυσικά τα φρένα, τα ελαστικά και η ανάρτηση μπορούν να αλλαχτούν σύμφωνα με τους κανονισμούς, ενώ και η αεροδυναμική του αυτοκινήτου είναι μελετημένη για τη μέγιστη απόδοση κάθετης δύναμης. 

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη η «καυτή» BMW M2;

Ποια είναι η πρώτη σε πωλήσεις premium εταιρεία του 2017;

Lamborghini εναντίων όλων… κατέληξε στο χαντάκι

Get it on Google Play Download on the App Store