Θα θέλατε να δείτε και Honda Jazz Type R;

Μπορεί η Honda να μην το έχει στα πλάνα της, όμως η προ ολίγων ημερών παρουσίαση του ανανεωμένου Jazz με μοτέρ 130 ίππων, άνοιξε την όρεξη σε κάποιους, όπως στο ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi, ο οποίος παρουσίασε τη δική του πρόταση για το πρώτο Jazz Type R της ιστορίας!

Στην περίπτωση που η Honda δημιουργούσε την έκδοση Type R για το Jazz, εκτός φυσικά από το γνωστό σε όλους μας Civic Type R, τότε η ιαπωνική εταιρεία θα μπορούσε για πρώτη φορά στην ιστορία να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως το Ford Fiesta ST, το Renault Clio RS, το VW Polo GTI κ.λπ.

Αυτό μας δείχνει η πρόταση του X-Tomi, ο οποίος παίρνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης του Civic Type R, όπως τα περιμετρικά σπόιλερ, την πίσω αεροτομή, τις προσθήκες στους θόλους των τροχών και τις μεγάλες ζάντες, ώστε να τα εφαρμόσει στο αμάξωμα του ανανεωμένου Jazz.

Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο είναι αρκετά δυναμικό και θα είχε πολύ ενδιαφέρον εάν η Honda βλέποντάς το, έκανε δεύτερες σκέψεις για τη δημιουργία του πρώτου Jazz Type R. Μέχρι τότε πάντως, η έκδοση του Jazz με τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων και τις σπορ προσθήκες της επιλογής Dynamic, θα είναι ό,τι πιο δυναμικό στη γκάμα του μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέο Honda Civic diesel με πλήρως αναβαθμισμένο κινητήρα 

Τα αξεσουάρ της Honda για το Civic Type R 

Honda Civic στα χρώματα του πολέμου

Get it on Google Play Download on the App Store