Ανανεωμένο Honda Civic στη Φρανκφούρτη

Για πρώτη φορά η Honda παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το ανανεωμένο 5θυρο Honda Civic μαζί με το πιο πρακτικό Civic Tourer. Το φρεσκαρισμένο Honda Civic διακρίνεται εξωτερικά από τις μικροαλλαγές που του χαρίζουν ακόμα πιο σπορτίφ εμφάνιση, όπως είναι η πιο σκουρόχρωμη μαύρη μάσκα, στα πλαϊνά τα πλαστικά τμήματα γύρω από τους θόλους των τροχών είναι και αυτά με την σειρά τους μαύρα, ενώ ίδιο χρώμα έχουν ακόμα το κάτω τμήμα στον προφυλακτήρα και το πλαίσιο κάτω από το μικρό παράθυρο του πορτμπαγκάζ.

Επιπλέον, τα πίσω παράθυρα έχουν σκούρα κρύσταλλα, ενώ υπάρχουν και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με διχρωμία ασημί – μαύρου. Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Honda Civic το δερμάτινο τιμόνι και η επένδυση χαμηλά στο ταμπλό φέρουν λευκές ραφές και στο τιμόνι υπάρχει μαύρη επένδυση γύρω από τα χειριστήρια.

Πέρα από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το ανανεωμένο Civic διαθέτει μικρές βελτιώσεις στην ρύθμιση των αναρτήσεων και του συστήματος διεύθυνσης για περισσότερη άνεση, σταθερότητα και καλύτερη οδηγική αίσθηση κυρίως στις υψηλές ταχύτητες.

Πρόσθετα, θα εφοδιάζεται με μια πλειάδα συστημάτων ασφαλείας, όπως είναι η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, η αναγνώριση οδικών πινακίδων σήμανσης, η ανίχνευση οχήματος στα τυφλά σημεία, το αυτόματο σύστημα λειτουργίας των προβολέων, η αυτόματη ακινητοποίηση του οχήματος σε χαμηλές ταχύτητες, η προειδοποίηση άλλων οχημάτων κατά την οπισθοπορεία, το ενεργό cruise control και το σύστημα που προειδοποιεί τον οδηγό για επικείμενη σύγκρουση.  

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Honda Civic στην Ευρώπη θα γίνει στις αρχές του 2014.

Get it on Google Play Download on the App Store