Νέο 7θέσιο crossover Honda BR-V Prototype 1.5 i-VTEC

Πρεμιέρα στην έκθεση GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS) 2015 κάνει το νέο Honda BR-V Prototype, το οποίο αποτελεί ένα crossover όχημα που συνδυάζει χαρακτηριστικά από τα SUV και τα MPV. Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο θα λανσαριστεί στην Ινδονησία (όπου και θα παράγεται) στις αρχές του 2016 και κατόπιν θα διατεθεί και σε άλλες Ασιατικές κυρίως χώρες.

Εξωτερικά, από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda, το BR-V παρουσιάζει ενδιαφέρουσα σχεδίαση μπροστά θυμίζοντας το νέο HR-V και το ανανεωμένο CR-V. Στο πλάι διακρίνονται τα πολλά νεύρα και τα μεγαλύτερα πίσω παράθυρα για καλύτερη ορατότητα των φιλοξενούμενων. Ορισμένα ακόμα χαρακτηριστικά του αφορούν την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τις μεγάλες μπάρες οροφής, τα LED πίσω φώτα και τις νέες 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Για το εσωτερικό, η Honda αναφέρει ότι διαθέτει κορυφαίους χώρους και ανέσεις, καθώς και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- σύστημα infotainment και κλιματισμό για τους επιβάτες της μεσαίας σειράς καθισμάτων.

Την κίνηση του νέου Honda BR-V αναλαμβάνει το νέο 1.5 λτ. i-VTEC μηχανικό σύνολο της σειράς Earth Dreams Technology. Η απόδοσή του φτάνει τους 120 ίππους στις 6.600 σ.α.λ. και 145 Nm ροπής στις 4.600 σ.α.λ., ενώ συνδυάζεται με νέο μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Τέλος, η τιμή του θα κυμαίνεται στην Ινδονησία μεταξύ 230 και 265 εκατομμυρίων Ρουπίων, τα οποία αντιστοιχούν με 15.069 και 17.360 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store