Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Honda NSX στην Ευρώπη

Η Honda ανακοίνωσε τις επίσημες τιμές διάθεσης του νέου supercar NSX στην Ευρώπη, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται από τον προσεχή Απρίλιο μόνο μέσω επιλεγμένων εμπόρων της εταιρείας ανά την Ευρώπη. Οι πρώτες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές από όπου θα μπορούν να γίνουν παραγγελίες για το νέο NSX, είναι η Γερμανία όπου θα κοστίζει από 180.000 ευρώ και η Μεγάλη Βρετανία, με τιμές που θα ξεκινούν από τις 130.000 λίρες, ήτοι 168.453 ευρώ με βάση την ισχύουσα ισοτιμία. Ενδεικτικά, η Porsche 911 Turbo των 540 ίππων κοστίζει στη Γερμανία από 174.699 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το νέο NSX έρχεται με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα κίνησης, που διαθέτει έναν 3.5 λίτρων διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα, που συνδυάζεται με 3 ηλεκτροκινητήρες. H συνολική ισχύς αγγίζει τους 573 ίππους και το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 3,0 δευτερόλεπτα.

Η κατασκευή του νέου NSX γίνεται αποκλειστικά στις Η.Π.Α., στο Κέντρο Επιδόσεων της Honda στο Οχάιο, από 100 ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και μηχανικούς. Στην Ευρώπη, οι πρώτες παραδόσεις στους τυχερούς νέους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, θα ξεκινήσουν το προσεχή Φθινόπωρο.

Get it on Google Play Download on the App Store