Παράταση έως 11 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας!

Μόλις τώρα, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το έτος 2019, έως και τις 11 Ιανουαρίου 2019.

«Προς διευκόλυνση των πολιτών παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Δείτε ακόμη: Το Χριστουγεννιάτικο σποτ της αστυνομίας για τις γιορτές

Και αυτή τη χρονιά αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους, με σκοπό να αποφύγουν την πληρωμή των τελών, το τεκμήριο αλλά και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης που ισχύει για οχήματα άνω των 1.928 κυβικών. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως, δεν ισχύει προς το παρόν τουλάχιστον, η εφαρμογή του μέτρου «πινακίδες με τον μήνα» ένα μέτρο που λήγει σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Πόσο δίκαια είναι τα τέλη κυκλοφορίας;

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι «πινακίδες με το μήνα» καθιερώνονται με τροπολογία η οποία συνήθως ψηφίζεται το δίμηνο Απριλίου- Μαΐου. Η τελευταία αντίστοιχη τροπολογία για το 2018 είχε κατατεθεί στις αρχές Μαΐου και είχε ισχύ μόνο για το 2018, όπου για το νέο έτος αναμένουμε την ίδια χρονική περίοδο να κατατεθεί και η νέα τροπολογία!

Get it on Google Play Download on the App Store