To δυναμικό κουπέ Hyundai HND-9 Concept

Τα αποκαλυπτήρια του νέου της κουπέ μοντέλου πραγματοποίησε η Hyundai στην έκθεση της Σεούλ μετά τα πρώτα σκίτσα που είδαμε χθες. Το ΗΝD-9 Concept είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και επιβλητικό με ξεχωριστά αισθητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε supercar κατασκευές. Οι χυτές γραμμές του αμαξώματος, η εξάγωνη εμπρόσθια μάσκα και οι LSD πόρτες αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του όπως βέβαια και οι 22 ιντσών ζάντες του.

Τo εσωτερικό του είναι και εκείνο φουτουριστικό σχεδιαστικά προβάλλοντας παράλληλα σπορ και εκλεπτυσμένη εικόνα ενώ ως πρωτότυπο δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και μερικές «τσαχπινιές» όπως είναι ο περιμετρικός φωτισμός στις πόρτες και το ταμπλό και που διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάζει κανείς.

Ο προάγγελος του μελλοντικού Hyundai Genesis Coupe στην πρωτότυπη αυτή μορφή έχει μήκος 4.694 χλστ., πλάτος 1.899 χλστ. και ύψος 1.341 χλστ. με το μεταξόνιό του να έχει μήκος 2.865 χλστ. Εφοδιάζεται με έναν V6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 3.3 λίτρων που αποδίδει 362 ίππους και ο οποίος συνδυάζεται με 8τάχυτο σειριακό κιβώτιο, ενώ η κίνηση μεταδίδεται φυσικά στον πίσω άξονα.

Get it on Google Play Download on the App Store