Το νέο σπορ Hyundai i30 N δείχνει τα… δόντια του! (+video)

Ένα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai από τις δοκιμές το νέου σπορ μικρομεσαίου μοντέλου της i30 Ν, το οποίο θα τοποθετηθεί απέναντι σε πολύ ισχυρά ονόματα της κατηγορίας, όπως είναι το Peugeot 308 GTi, το Ford Focus ST, το SEAT Leon Cupra και το VW Golf GTI.

Παρά το γεγονός ότι καλύπτεται ολόκληρο το αμάξωμά του από καμουφλάζ, φαίνεται ότι το i30 N βασίζεται στο δεύτερης γενιάς i30 και όχι στο νέο, τρίτης γενιάς i30 που θα κάνει πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες αισθητικές ενισχύσεις που θα συμβαδίζουν με το πιο σπορ προφίλ του 5θυρου αυτοκινήτου. Από το εσωτερικό του διακρίνονται δύο νέοι διακόπτες, όπου αναγράφονται τα αρκτικόλεξα “ELSD” και “REV”. Ο πρώτος υποδηλώνει την ύπαρξη του ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού και ο δεύτερος πιθανώς να σημαίνει αλλαγή της χαρτογράφησης του κινητήρα με αύξηση της απόδοσης.

Την κίνηση του Hyundai i30 N θα αναλαμβάνει 2λιτρο τούρμπο μηχανικό σύνολο συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που θα στέλνει την ισχύ στους εμπρός τροχούς. Η απόδοσή του αναμένεται να είναι γύρω στους 260 ίππους, ενώ όπως ακούγεται στο βίντεο θα έχει πολύ δυναμικό ήχο με “άγρια” χροιά και σκασίματα.

Παρακολουθείστε το Hyundai i30 N στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store