Ανανέωση για το Hyundai i10 σε σχεδιασμό και τεχνολογία

Η Hyundai παρουσιάζει το ανανεωμένο μίνι μοντέλο της i10, τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του (το 2013), το οποίο αναβαθμίζει σε σχεδιασμό, τεχνολογία και ασφάλεια.

Εξωτερικά, οι αλλαγές που παρουσιάζει εστιάζονται στο νέου σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με τα ενσωματωμένα στρογγυλά φώτα LED, την ανασχεδιασμένη μάσκα, το νέο πίσω προφυλακτήρα και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα πίσω φανάρια. Επίσης, υπάρχουν νέα πλαστικά προστατευτικά χαμηλά στις πόρτες και νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 14 ιντσών.

Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου i10, την εικόνα του εκσυγχρονίζει η οθόνη αφής των 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Παράλληλα διακρίνονται οι νέες επενδύσεις σε κόκκινη απόχρωση, ενώ υπάρχουν και επιλογές μπλε και μαύρου.

Σημαντικά αναβαθμισμένο είναι στον τομέα της ενεργητικής ασφαλείας, καθώς εξοπλίζεται με συστήματα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης και ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης που λειτουργεί σε ταχύτητες άνω των 60 χλμ./ώρα.

Βελτιωμένα είναι και τα οδηγικά του χαρακτηριστικά μέσω της τοποθέτησης νέων ελαστικών στόπερ στις εμπρός αναρτήσεις και της τροποποιημένης ηλεκτρικής υποβοήθησης του τιμονιού.

Στους κινητήρες δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, που σημαίνει ό τι το ανανεωμένο i10 θα συνεχίζει να εφοδιάζεται με τα δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης του 1.0 λτ. ισχύος 66 ίππων και των 1.25 λτ. με 87 ίππους.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store