Hyundai Tucson Sport 1.6 λτ. Turbo με 204 ίππους

Αισθητά πιο «αγριεμένο» παρουσιάζεται το Hyundai Tucson στη νέα έκδοση Sport με τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στον 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης.

Το νέο Tucson Sport ξεχωρίζει εξωτερικά για το ειδικά σχεδιασμένο body kit, το οποίο περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα με σπόιλερ, προσθήκες στα μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και τέσσερις οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Την πιο δυναμική του εικόνα συμπληρώνουν με την σειρά τους και οι μαύρες 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Ο 1.6 T-GDI κινητήρας με αρχική απόδοση 177 ίππων και 265 Nm ροπής, αποδίδει μετά τις αναβαθμίσεις της Hyundai 204 ίππους και 295 Nm ροπής, ενώ η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Επιδόσεις δεν ανακοινώνονται, ωστόσο σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο από τα 9,2 δλ. που χρειάζεται το στάνταρ Tucson για να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα.

Το Tucson Sport έχει πολύ συγκεκριμένο κοινό, αφού προορίζεται μόνο για την αγορά της Νοτίου Αφρικής, όπου πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 499.999 ραντ (34.612 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα:

Hyundai Kona: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson

Ανανεωμένο Hyundai i10: Τιμές και εξοπλισμός

Get it on Google Play Download on the App Store