Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του Hyundai Veloster

Η Hyundai έχει έτοιμη τη νέα γενιά του Veloster στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ τις επόμενες ημέρες.

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο το κορεατικού κουπέ η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του εσωτερικού. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μία οδηγοκεντρική φιλοσοφία ενώ στοιχεία που ξεχωρίζουμε είναι το τριάκτινο τιμόνι καθώς και η ψηλά τοποθετημένη οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας. Η παρουσία του κόκκινου χρώματα αναμένεται να διατηρηθεί, έστω και σαν προαιρετική επιλογή.

Δείτε ακόμα: Το νέο κουπέ Hyundai των 350 ίππων στο Nürburgring

Εκτός του εσωτερικού η Hyundai δημοσιοποίησε και κάποιες σκοτεινές εικόνες της δεύτερης γενιάς του Veloster οι οποίες μας δίνουν την αίσθηση του αμαξώματος με την δεύτερη πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού, τα led φωτιστικά σώματα καθώς και τις δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Διαβάστε ακόμα: Ανανεωμένο Hyundai Veloster με ρυθμιζόμενο ήχο κινητήρα!

Το νέο Hyundai Veloster αναμένεται να έχει στην αγορά των Η.Π.Α. έναν δίλιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με 161 ίππους ο οποίος θα συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Δεύτερη επιλογή θα αποτελέσει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.6 με 201 ίππους που εκτός του μηχανικού εξατάχυτου θα μπορεί να συνδυαστεί με επτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store