Τα επίσημα σκίτσα του νέου Hyundai Santa Fe

Την περασμένη εβδομάδα η Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το νέο μοντέλο της, το Santa Fe. Μία εικόνα που σίγουρα δεν άφηνε πολλά στο μάτι, καθώς ήταν σκοτεινή (δείτε την εδώ). Παρόλα αυτά σήμερα το Santa Fe επιστρέφει στην δημοσιότητα με επίσημα σκίτσα, τα οποία σίγουρα δίνουν πολλά περισσότερα στοιχεία, σχετικά με την αισθητική του νέου, κορεάτικου SUV.

Δείτε ακόμη: Έκαναν ανθρώπους «πειραματόζωα» για τους ρύπους οι Γερμανοί

Το νέο Hyundai Santa Fe λοιπόν, όπως φαίνεται και από τα σκίτσα, θα έχει εξολοκλήρου νέα εμφάνιση, η οποία στο εμπρός μέρος θα χαρακτηρίζεται από τη νέα μάσκα που εκτείνεται μέχρι τα φώτα. Στο πλάι το αμάξωμα είναι νευρώδες, ενώ πίσω τα φώτα είναι το κύριο στοιχείο της σχεδίασης.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο μαύρο πλαστικό, χαμηλά περιμετρικά στο αμάξωμα, αλλά και στις ποδιές από αλουμίνιο εμπρός και πίσω.

Διαβάστε επίσης: Ποιο ήταν το δημοφιλέστερο diesel στην Ελλάδα το 2017;

Το νέο Hyundai Santa Fe θα διατεθεί σε εκδόσεις με 5θέσιο και 7θέσιο εσωτερικό, χωρίς πάντως να έχουμε δει ακόμη κάποια εικόνα από αυτό. Όσον αφορά στα μοτέρ του, ακόμη είναι νωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα έχει κάτω από το καπό του, ενώ το σίγουρο είναι πως θα εξοπλίζεται με το Rear Occupant Alert, το οποίο θα σε προειδοποιεί αν έχεις ξεχάσει κάποιον επιβάτη στο πίσω κάθισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store