Hyundai Santa Fe 2018: Πρώτες επίσημες εικόνες

Μετά τα επίσημα σκίτσα, ήρθε η ώρα να δούμε και τις δύο πρώτες εικόνες του επερχόμενου, νέου Hyundai Santa Fe, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε ακόμη: Αρίστευσαν τρία Hyundai σε σκληρά crash tests (+videos)

Μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες λοιπόν, η Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το νέο μοντέλο της, το Santa Fe. Μία εικόνα που σίγουρα δεν άφηνε πολλά στο μάτι, καθώς ήταν σκοτεινή και λίγο μετά επέστρεψε με τα πρώτα σκίτσα.

Πλέον, μας απασχολεί εκ νέου με την εικόνα του νέου της SUV, που απεικονίζει το εμπρός μέρος του αλλά και με ακόμη μία η οποία εμφανίζει το ταμπλό αλλά και τον πίνακα οργάνων.

Το νέο Hyundai Santa Fe λοιπόν, όπως φαίνεται και από αυτές τις δύο πρώτες εικόνες, θα έχει εξολοκλήρου νέα εμφάνιση, η οποία στο εμπρός μέρος θα χαρακτηρίζεται από τη νέα μάσκα που εκτείνεται μέχρι τα φώτα. Στο πλάι το αμάξωμα είναι νευρώδες και με έντονο ανάγλυφο.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο μαύρο πλαστικό, χαμηλά περιμετρικά στο αμάξωμα, αλλά και στην αλουμινένια ποδιά εμπρός.

Διαβάστε επίσης: Αργεί ακόμα το «αγροτικό» της Hyundai

Το νέο Hyundai Santa Fe θα διατεθεί σε εκδόσεις με 5θέσιο και 7θέσιο εσωτερικό, χωρίς πάντως να έχουμε δει ακόμη κάποια εικόνα από αυτό. Όσον αφορά στα μοτέρ του, ακόμη είναι νωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα έχει κάτω από το καπό του, ενώ το σίγουρο είναι πως θα εξοπλίζεται με το Rear Occupant Alert, το οποίο θα σε προειδοποιεί αν έχεις ξεχάσει κάποιον επιβάτη στο πίσω κάθισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store