Ανανέωση για το Hyundai Accent με πιο μοντέρνα σχεδίαση

Το μικρομεσαίο σεντάν Hyundai Accent ή Solaris όπως ονομάζεται στην Ρωσία ανανεώνεται και αποκτά πιο μοντέρνο σχεδιασμό τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, στα πρότυπα των μεγαλύτερων μοντέλων της Κορεατικής φίρμας (βλ. νέο Sonata). Το πετυχημένο και στην χώρα μας Accent, το οποίο ήταν διαθέσιμο μέχρι και την τρίτη του γενιά, είναι best seller στην Ρωσία, ενώ το υπάρχον 4ης γενιάς παράγεται και στην Αγία Πετρούπολη.

Το ανανεωμένο Hyundai Solaris διακρίνεται για το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο με τα νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα, προφυλακτήρα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας, ενώ πίσω υπάρχουν νέα φώτα LED και επένδυση χρωμίου στο πλαίσιο της πινακίδας. Επιπλέον στην γκάμα των χρωμάτων προστέθηκαν νέα μπεζ, πορτοκαλί, μπλε και καφέ.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στις νέες επενδύσεις, στα νέας σχεδίασης χειριστήρια του κλιματισμού, στην προαιρετική προσθήκη θερμαινόμενων και των πίσω καθισμάτων και στην τοποθέτηση αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος.

Οι κινητήρες που εφοδιάζουν το ανανεωμένο Accent παραμένουν χωρίς αλλαγές και πρόκειται για τον 1.4 λίτρων με 107 ίππους και τον 1.6 λίτρων με 126 ίππους, ενώ οι τιμές του ξεκινούν στην Ρωσία από 473.900 ρούβλια (10.130 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store