Ειδική συλλεκτική έκδοση Hyundai i10 Sport σε μόλις 300 αντίτυπα

Τη νέα ειδική έκδοση i10 Sport λανάρισε η Hyundai στη Γερμανία, η οποία θα διατεθεί σε 300 αντίτυπα με μοναδικό εξοπλισμό και body kit. Εξωτερικά τον σπορτίφ χαρακτήρα του τονίζουν τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και στα μασπιέ, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, η αεροτομή οροφής, οι ανθρακί ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και η χαμηλωμένη κατά 20 χιλιοστά ανάρτηση. Επίσης στο αμάξωμά του υπάρχουν διακοσμητικές λωρίδες μάλλον αμφιβόλου αισθητικής.

Στο εσωτερικό οι κόκκινες επενδύσεις  και τα καθίσματα με δέρμα – ύφασμα χαρίζουν στο i10 Sport πιο ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ εξοπλίζεται με Bluetooth και hands-free, CD player με υποδοχές USB/AUX, συναγερμό, θερμαινόμενο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης κ.α.

Για την κίνησή του υπάρχει το γνωστό μηχανικό σύνολο των 1.2 λίτρων απόδοσης 87 ίππων, με κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 114 γρ./χλμ.

Όσο για την τιμή του είναι αντίστοιχη με ενός μικρού αυτοκινήτου σε ακριβή έκδοση, αφού το Hyundai i10 Sport κοστίζει από 14.900 ευρώ (στη Γερμανία).

Get it on Google Play Download on the App Store