Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe και με 2.0 λτ. turbo κινητήρα

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο μεσαίο SUV μοντέλο της Santa Fe, το οποίο διαθέτει φρεσκαρισμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και ασφάλεια. Η ανανέωση αφορά τόσο στις «απλές» εκδόσεις του Santa Fe, όσο και στο Santa Fe Sport και περιλαμβάνει εξωτερικά μια νέα εμπρόσθια μάσκα, αλλαγμένα φωτιστικά εμπρός και πίσω και νέα LED φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό υπάρχουν αναβαθμισμένες επενδύσεις και ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα.

Παράλληλα, η Hyundai προσφέρει διευρυμένες επιλογές συνδεσιμότητας για το σύστημα infotainment του Santa Fe, ενώ ενισχύονται και τα συστήματα ασφαλείας του με την προσθήκη αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζού, ειδοποίηση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κίνησης, «έξυπνου» cruise control κ.λπ. Για πρώτη φορά το Hyundai Santa Fe θα διαθέτει το νέο Drive Mode σύστημα, που προσφέρει τρεις επιλογές οδήγησης, Sport, Eco και Normal.

Το ανανεωμένο Santa Fe προσφέρεται στις Η.Π.Α με τους κινητήρες βενζίνης των 2.4 λτ. ισχύος 185 ίππων και των 2.0 λτ. turbo των 245 ίππων (Santa Fe Sport), με προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις και τιμές που ξεκινούν από 25.350 δολάρια (22.500 ευρώ). Για το 7θέσιο Santa Fe υπάρχει ένας 3,3 λίτρων V6 βενζινοκινητήρας 290 ίππων, ενώ όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στην Ευρώπη το προ ανανέωσης Santa Fe διατίθεται με τους ντίζελ κινητήρες των 2.0 λτ. και 2.2 λτ. ισχύος 150 και 197 ίππων και με των 2.4 λτ. με 192 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store