Νέες εκδόσεις Hyundai GO! των μοντέλων i10, i20 και i30

Τις νέες εκδόσεις GO! των μοντέλων i10, i20 και i30 παρουσιάζει η Hyundai στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, σε χρώματα μπλε, κόκκινο και κόκκινο, τα οποία συμβολίζουν τη γαλλική σημαία. Η Hyundai θα είναι επίσημος χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της UEFA, που θα φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι η Γαλλία.

Αρκετά είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα τρία μοντέλα GO! της Hyundai, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Το μικρότερο Hyundai i10 GO! εφοδιάζεται με σκουρόχρωμα παράθυρα, με μπλε ραφές στα καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και με μαύρη γυαλιστερή επένδυση στην κεντρική κονσόλα.

Στο i20 GO! υπάρχουν μπλε και λευκές ραφές, μπλε διακοσμητικά στον επιλογέα των ταχυτήτων και στους αεραγωγούς, καθώς και νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου. Το i30 GO! διαθέτει νέα μάσκα εμπρός, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, διακοσμητικά στο εσωτερικό σε ανθρακί χρώμα στο τιμόνι, κεντρική κονσόλα, αεραγωγούς και πόρτες, καθώς και μαύρα μεταλλικά ένθετα στα μασπιέ των εμπρός θυρών.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες και τιμές των νέων Hyundai i10, i20 και i30 GO! ποικίλουν ανάλογα την αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store