Νέο εντυπωσιακό 4θυρο κουπέ Genesis New York Concept

Η πολυτελής μάρκα της Hyundai, η Genesis αποκαλύπτει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο πρωτότυπο μοντέλο New York Concept με την σπορτίφ και πολυτελή εμφάνιση, η οποία παραπέμπει στα 4θυρα κουπέ.

Το εμπρός τμήμα του χαρακτηρίζεται από το μακρύ καπό, τη μεγάλη τραπεζοειδή μάσα, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και τον ανάγλυφο προφυλακτήρα. Το πλαϊνό του μέρος με την χαμηλή οροφή, τα φουσκωμένα φτερά και τα έντονα νεύρα θυμίζουν σπορ αυτοκίνητο, ενώ αρκετά δυναμικό είναι και το πίσω άκρο με τα λεπτά φώτα, το καμπύλο σχήμα και τις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.

Σπορτίφ και πολυτελές είναι και το εσωτερικό του Genesis New York Concept, όπου κυριαρχούν η μεγάλη οθόνη των 21 ιντσών που ενσωματώνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment και το τετράγωνο, κομμένο τιμόνι που θυμίζει χειριστήριο αεροσκάφους. Κατά μήκος της καμπίνας εκτείνεται η κεντρική κονσόλα, η οποία χωρίζει τις τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις.

Την κίνηση του εντυπωσιακού πρωτότυπου αναλαμβάνει ένα υβριδικό σύνολο με 2.0 λτ. κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού (GDi), συνδυαστικής απόδοσης 245 ίππων και 353 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store