Νέο Hyundai Elantra Sport 1.6 λτ. Turbo 204 ίππων

H Hyundai αποκάλυψε το νέο Elantra Sport (πωλείται ως Avante Sport στη Ν. Κορέα), το οποίο διαθέτει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανικά. Εξωτερικά, το σπορτίφ μεσαίο μοντέλο διαθέτει πιο μυώδη προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οριζόντια τοποθετημένα (αντί κάθετα) φώτα ημέρας LED. Επιπλέον, η μάσκα φέρει κόκκινο λογότυπο “Sport”, ενώ μια κόκκινη ρίγα υπάρχει στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων.

Στο πλαϊνό τμήμα ξεχωρίζουν οι προσθήκες στα μασπιέ και οι 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου με ελαστικά διαστάσεων 225/40. Πίσω ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με το διαχύτη και τις δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό την σπορτίφ εικόνα του αυτοκινήτου ενισχύουν τα διακοσμητικά τύπου ανθρακονήματος, οι κόκκινες ραφές στο τιμόνι, οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας και οι ίδιου χρώματος επενδύσεις στα καθίσματα.

Την κίνηση του Avante/ElantraSport αναλαμβάνει ένα τούρμπο μηχανικό σύνολο 1.6 λτ. απόδοσης 204 ίππων και 265 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται στάνταρ με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή προαιρετικά με διπλού συμπλέκτη 7τάχυτο αυτόματο. Οι επιδόσεις είναι σβέλτες, με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 8 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store