Τεχνικός έλεγχος στο Mr. KTEO με δώρο 6μηνη ασφάλιση!

Η εταιρεία Mr. KTEO, έχει συμπληρώσει δώδεκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ιδιωτικών κέντρων τεχνικού ελέγχου, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, ασφαλή και κυρίως φιλικό περιβάλλον ώστε η διαδικασία τεχνικού ελέγχου στους χώρους του Μr. ΚΤΕΟ να είναι απλή, εύκολη και πάνω από όλα γρήγορη.

Με πέντε ενεργά σημεία παρουσίας στο χώρο της Αττικής, το ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου Mr. KTEO έχει τη δυνατότητα να διενεργεί τεχνικούς ελέγχους σε επιβατικά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά, ταξί, ασθενοφόρα, βαρέα οχήματα, αλλά και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολές οδηγών).

Γίνονται επίσης ειδικοί έλεγχοι εγκατάστασης υγραεριοκίνησης, εκούσιοι έλεγχοι επιμέρους συστημάτων του οχήματος, έκδοση κάρτας καυσαερίων, ενώ στο κατάστημα του Ασπροπύργου παρέχονται επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ADR- ATP (βυτία – ψυγεία) και Έκδοση Βεβαιώσεων ABS.

Στις παροχές της εταιρίας έχει προστεθεί η νέα υπηρεσία «Pick-up delivery». Η υπηρεσία αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τον έλεγχο του οχήματός σας ενώ παραμένετε στο χώρο σας!

Για να κλείσετε ένα ραντεβού μπορείτε είτε να καλέσετε στο 10300, είτε  να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr όπου εκτός των άλλων μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της εταιρίας ή τις τρέχουσες προσφορές.

Κλείστε online ραντεβού και περάστε έλεγχο ΚΤΕΟ ΙΧ ή MOTO από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου 2016 και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για δωρεάν 6μηνη ασφάλιση του οχήματος σας!

Τα καταστήματα Mr. KTEO είναι τα εξής:

  • Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
  • Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
  • Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
  • Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
  • Μοσχάτο, Μοσχονησίων 1 και Πειραιώς 29-31
Get it on Google Play Download on the App Store