Chrysler Portal: Το αυτοκίνητο που σε αναγνωρίζει

Η Chrysler παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονομάζεται Portal και έχει μία σειρά από καινοτομίες να επιδείξει, καθώς είναι προικισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σημαντικότερη όλων, ότι μπορεί και αναγνωρίζει τον οδηγό του και έτσι ρυθμίζει αυτόματα τη θέση οδήγησης και άλλες παραμέτρους, που αυτός έχει προκαθορίσει.

Φυσικά, υπάρχουν και αρκετές ακόμη καινοτομίες που συναντά κανείς στο Chrysler Portal, καθώς εκτός από την μοντέρνα σχεδίασή του εξωτερικά και το πρωτότυπο άνοιγμα των θυρών, έχει να επιδείξει και εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα. Μάλιστα οι σχεδιαστές της Chrysler αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το αυτοκίνητό τους κατασκευάστηκε από μέσα προς τα έξω. Μάλιστα τονίζουν πως η καμπίνα έχει επιφάνεια πέντε τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα με άνεση.

Δείτε επίσης: Σε ποια χώρα απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις συγκεκριμένων μοντέλων BMW, Nissan και Porsche

Στα highlights του αυτοκινήτου σίγουρα είναι οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και η πανοραμική οροφή,  τα ψηφιακά πάνελ και η οθόνη με αναγνώριση χειρονομιών και τα χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης.  

Το Chrysler Portal παίρνει πνοή από ηλεκτροκινητήρα ο οποίος με τη σειρά του αντλεί την ενέργειά του από μπαταρία ιόντων λιθίου 100 kW. Σύμφωνα με την Chrysler το Portal έχει αυτονομία 400 χλμ. περίπου, ενώ με περίπου 20 λεπτά φόρτιση μπορεί να έχει αυτονομία 240 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store