Νέο Jeep Renegade Desert Hawk σε 100 μονάδες

Η Jeep παρουσιάζει μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Renegade, η οποία ονομάζεται «Desert Hawk» και βασίζεται πάνω στην πιο offroad έκδοση Trailhawk του μοντέλου, προσθέτοντας όμως εξωτερικές και εσωτερικές λεπτομέρειες που έχουν εμπνευστεί από την έρημο.

Ειδικά στις εξωτερικές του αλλαγές, το νέο Jeep Renegade Desert Hawk θα προσφερθεί μόνο σε λευκή, εκρού, ασημί ή μαύρη απόχρωση, η οποία θα συνδυαστεί με 17 ιντσών μαύρους γυαλιστερούς τροχούς, νέο καπό και specialαυτοκόλλητα για την πίσω πλαϊνή κολώνα.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.4T 4×4 170 PS Auto

Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέα καθίσματα με μαύρο δέρμα και ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι, διζωνικός κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων U Connect με οθόνη αφής 6,5 ιντσών και πολλά άλλα στοιχεία άνεσης.

Επιπλέον των παραπάνω, από τη στιγμή που βασίζεται πάνω στην πιο offroad έκδοση Trailhawk, η νέα έκδοση του Renegade διαθέτει την πιο «ικανή» τετρακίνηση Selec-Terrain, με ειδικά mode Sand (άμμο) και Rock (βράχια). Επίσης, η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη στα 22 εκατοστά.

Διαβάστε ακόμα: Πότε αλλάζει το αυτοκίνητό μου;

Όλα τα Jeep Renegade Desert Hawk θα συνδυαστούν με τον 2λιτρο MultiJet 170 ίππων κινητήρα diesel της εταιρείας, αλλά και με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Συνολικά η Jeep θα κατασκευάσει μόνο 100 αυτοκίνητα, τα οποία θα διαθέσει στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Get it on Google Play Download on the App Store