Νέο Jeep Wrangler Mopar One για extreme off road

 

Θέλοντας να τονίσει περαιτέρω τον off road χαρακτήρα του Wrangler, η Jeep σε συνεργασία με το τμήμα της αξεσουάρ Mopar, παρουσιάζει ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για το Wrangler Rubicon, που του προσφέρει όλα τα απαιτούμενα για να… πάρει τα βουνά!

Το νέο πακέτο της Mopar περιλαμβάνει ανάρτηση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 50 χιλιοστά, 17 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου με off road ελαστικά Hankook Dynapro, αλλά και προστατευτικές ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Νέες εκδόσεις Jeep Renegade σε βενζίνη και diesel

Επίσης, πάνω στο παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί μια μαύρη μπάρα με λάμπες αλογόνου για βέλτιστο φωτισμό στις νυχτερινές off road αποδράσεις, ενώ επιπλέον υπάρχουν μαύρη τάπα ρεζερβουάρ, μαύρη εμπρόσθια γρίλια και πλαϊνά σκαλοπάτια, μαζί με αεραγωγό στο καπό και καθρέπτες και πόρτες στο χρώμα του αμαξώματος.

Ως προς τον κινητήρα του, το Wrangler Rubicon Mopar One διατηρεί τον 2,8 λίτρων dieselτων 200 ίππων, που συνδυάζεται με 5άρι αυτόματο κιβώτιο. Η Jeep θα προσφέρει το νέο πακέτο τόσο στις 2πορτες, όσο και στις 5πορτες επιλογές του Wrangler Rubicon.

Get it on Google Play Download on the App Store