Σε 100 μόνο μονάδες το Jeep Renegade Tough Mudder

Μια πολύ περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Renegade παρουσιάζει η Jeep, η οποία δημιουργήθηκε λόγω της χορηγίας της εταιρείας για 4η συνεχή χρονιά στον πλέον απαιτητικό αγώνα δρόμου Tough Mudder που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία.

Αισθητικά, η νέα έκδοση του Renegade ξεχωρίζει αρχικά με τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα που προέρχεται από το κορυφαίο Renegade Trailhawk και χαρίζει ένα πιο off road look. Παράλληλα, διαθέτει ειδικά μαύρα αυτοκόλλητα που συνδυάζονται αποκλειστικά με πορτοκαλί ή επίσης μαύρο αμάξωμα, καθώς και με λογότυπα «Tough Mudder» σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Συνεχίζοντας με τις αλλαγές, η Jeep έχει τοποθετήσει και νέους τροχούς με μαύρες ζάντες 17 ιντσών και M+S ελαστικά, που τονίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση του Renegade. Στο εσωτερικό συναντούμε αδιάβροχα πατάκια, επενδύσεις σε πορτοκαλί και μαύρο, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα και πολλά έξτρα εξοπλισμού.

Στο πεδίο του κινητήρα, όλα τα special νέα Renegade θα συνδυαστούν αποκλειστικά με τον 2λιτρο MultiJet II πετρελαιοκινητήρα των 140 ίππων, που συνεργάζεται με 9τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση με «κοντά».

Συνολικά, η Jeep θα κατασκευάσει μόνο 100 Renegade Tough Mudder και θα τα διαθέσει αποκλειστικά στη Γερμανία. Κάθε ένα από αυτά θα συνοδευτεί και από ένα κιτ με το λογότυπο του απαιτητικού αγώνα που περιλαμβάνει παγούρι, καπέλο, πετσέτα, κορδόνι λαιμού και περικάρπιο.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέες εκδόσεις Jeep Renegade σε βενζίνη και diesel 

Δοκιμή Jeep Renegade 1.4T 4×4 170 PS Auto 

Νέο Jeep Renegade Desert Hawk σε 100 μονάδες

Get it on Google Play Download on the App Store